FENG SHUI LIVING
lykkelige hjem med energi, glede og indre ro
Visste du at ved å endre ditt hjem kan du få mer energi og glede?
Drømmer du om å skape et harmonisk hjem som gir deg følelsen av å lande når du kommer hjem? Med feng shui er det lettere å skape det livet som mange av oss drømmer om. Feng shui er en måte å strukturere hjemmet ditt på som vil hjelpe deg å få mere energi, mer glede og indre ro. Feng shui påvirker oss på mange plan, jeg vil heller si at det er en livsstil. Det handler om å leve med flow og balanse.
 

Bli med på FENG SHUI LIVING, et 6 ukers onlinekurs for å lære om hjemmet ditt, hvordan det påvirker deg og hva du kan gjøre for å få det beste potensialet ut av ditt hjem. Med feng shui kan vi se hvordan forskjellige områdene i huset påvirker de forskjellige områdene i livet ditt. Ved å bruke feng shui kan du åpne blokkeringer som holder deg tilbake fra å få en bedre karriere, bedre relasjoner, mer energi, bedre helse, en sunnere kropp og et bedre liv. 

Dette fantastiske kurset handler ikke bare om at chien skal finne sin vei inn i hjemmet vårt, det handler også om å finne en vei inn i deg selv.”
ASTRI SKJONG

MELD DEG PÅ HER
Feng shui living er for deg som:
#Ønsker å skape et hjem som er mer enn et hjem.
#Vil lære om hvordan hjemmet ditt påvirker deg.
#Ønsker å ta tak i hjemmet ditt og livet ditt.
#Lære om hvordan du kan bruke farger for å løfte hjemmet ditt.
 

#Vil ha mere energi og glede i livet.​​​​​​
#Er klar for å tenke på en annen måte.
#Vil lære om Østens helhets tankegang.
#Vil utnytte de gode energiene i hjemmet ditt.
#Vil lære om fargenes magi.

FENG SHUI HAR HJULPET SÅ MANGE 

Etter å ha gjort hundrevis av feng shui konsultasjoner i inn og utland ser jeg en del problemer som går igjen hos de fleste. Det er mine erfaringer fra å jobbe med FENG SHUI i tre verdens deler de siste 18 årene som er bakgrunnen for oppbyggingen av FENGSHUILIVING kurset. Jeg har rett og slett tatt de viktigste prinsippene jeg bruker i en feng shui konsultasjon sammen med livsstils tips fra mitt liv i Østen og skapt FENGSHUILIVING online kurs. 

FENG SHUI LIVING lærer deg rett og slett enkle grep for å få en bedre energiflyt i hjemmet og livet. Feng shui er veldig logisk. Det er naturens rytmer satt i et system som du tar med deg inn i hjemmet og livet ditt. Når du organiserer hjemmet ditt med feng shui opplever du følelsen av at hjemmet ditt har flyt, er pent og funksjonelt samtidig som det er et sted å pleie familie og venner og lade batteriene. Ofte er det bare noen små endringer som skal til for å få et hjem som støtter deg. Du må bare tenke litt annerledes.

Mange tenker at – skal jeg sette i stand huset mitt koster det masse penger og det har jeg ikke. Men det kan være små justeringer som setter i gang flowen i hjemmet ditt og livet ditt. Fengshuiliving er en bevisstgjøring av hvordan hjemmet ditt påvirker deg og enkle grep som endrer energien Jeg er så utrolig glad for å kunne tilby dette kurset. Det skjer alltid – tar mennesker tak i hjemmet sitt så tar de også tak i livet sitt og endringer skjer.

MELD DEG PÅ HER
Hva sier våre kursdeltagere? 
Birgit Solbakken
Lørenskog

“For noen fantastisk interessante og lærerike uker! Takk Nina! Har lært masse jeg kan bruke i jobbsammenheng og ikke minst privat. Nå vet jeg hvorfor og hvordan man må rydde og kaste gamle ting for å komme «videre» i livet, hvilke farger jeg skal ha rundt meg og på meg for å få mer energi og/eller roe meg ned, hvordan senga skal stå for å sove bedre, og ikke minst skjønner jeg nå hvorfor jeg har vondt i ulike kroppsdeler. Jeg har blitt så fasinert og hekta på FengShui at jeg ønsker å lære mer fremover!”

Astrid Skjong
Ålesund

“Jeg anbefaler fengshuiliving på det varmeste.. Nina har nesten kommet inn i hjemmet mitt via sine webinarer og spennende videoer. Med entusiasme forklarer hun på en enkel måte hva feng shui er, og hva det kan gjøre for oss. . Hun har gitt liv til ett spennende kurs med sin kunnskap om Feng Shui og jeg har lyst til å lære mer. Jeg må bare beundre Nina som legger så mye i hver og en av oss som går på kurset. Har aldri opplevd maken jeg, og jeg har tatt noen kurs oppigjennom årene. Hun er bare helt fantastisk!”

Cicilia Mandem
Moss

«Jeg kan ikke få fullrost hverken Fengshuiliving eller Nina nok.  Spennende moduler – alt bygget på hverandre slik at vi kunne tilegne oss kunnskapen, som hun brettet til side lag på lag med kjempeinteressant informasjon og matnyttige tips.. Med sin naturlige raushet, humor, store visdom og varme guidet hun oss gjennom ukentlige webinarer og krydret med flere bonuser underveis. Nina er et levende Feng Shui-leksikon, og det ble aldri kjedelig å høre på henne.. Jeg anbefaler kurset på det aller varmeste!»

Ingun Rogstad

Rognes

“Det har vært noen fantastiske uker med et kurs som inneholdt mye mer enn jeg forventet. Liker at du viser oss litt av hva fengshui er i dybden og at du gir oss tid til å fordøye stoffe for så å se sammenhengene. Enda mer fasinert av fengshui nå enn før kurset. Så tusen, tusen takk Nina for at du er en så flott inspirator!”

Her er hva du vil lære
MODUL 1
ALT OM FENG SHUI 
Feng shui kan endre livet ditt. Når du lærer om hvordan du kan bruke feng shui til å skape det livet du drømmer om kan alt skje. Feng shui handler ikke bare om å skape vakre hjem, men å skape hjem som støtter deg.

 
MODUL 2
ALT OM CHI
Utnytt den naturlige Chien som omgir deg for å løfte livet ditt. Lær å lese omgivelsene dine slik at du kan ta den gode Chien i bruk. Du lærer hvordan kan du kan kjenne og føle Chi. Kontroller negativ og utnytt den positive Chi flyten. 
MODUL 3
ALT OM FORM

Hvis du bruker de riktige formene bevisst i hjemmet ditt skaper du bedre balanse. Hver form har sin egen helt unike  energi. Lær om hvordan formene i hjemmet ditt kan velges for å støtte deg i livet. 

MODUL 4
ALT OM RETNINGER
Når du lærer å kjenne hjemmets energi vil du lettere finne din egen livsvei. Lær om hvordan de forskjellige retningene påvirker deg og du vil vite hvordan du kan bruke feng shui til å transformere ditt liv.
MODUL 5
ALT OM FARGER
Farger er energi som vibrerer på forskjellige frekvens, Når du finner hvilken farge som passer til de forskjellige rommene i hjemmet ditt vil det ikke bare se bra ut - det føles godt. 
MODUL 6
ROM FOR ROM
Du får sjekklister for hvert rom i hjemmet ditt. Hva er viktig og hva er ikke så viktig? Hvor skal du´begynne? Hvordan jobber du deg gjennom rom for rom for å få den beste energien i hjemmet ditt.  
COACHING
UKENTLIG WEBINAR
​​​
Hver uke har vi webinar hvor jeg svarer på dine spørsmål. Hvert hjem har sin energi, hvordan jobber du med ditt hjem? Jeg er her for å hjelpe deg og guide deg gjennom hjemmet ditt. 
FACEBOOK
LUKKET FACEBOOK
Et nettverk av som støtter og heier på hverandre. I vår lukkede Facebookgruppe.
 kan du dele oppturer og nedturer. Å jobbe med Chien kan bety å gå ut av komfortsonen. Noen å dele med er GULL.
MELD DEG PÅ HER
Om ikke det er nok får du disse bonusene: 
MAGISK FARGEKALKULATOR en web applikasjon jeg har laget spesielt for fengshuiliving. Du kan enkelt finne den BESTE FARGEN til alle rommene i din bolig. Prisen for dette dataprogrammet er kr. 2800. 
TRE TYPER INTUISJON og hvordan lære seg til å stole på intuisjonen.
SJEKKLISTE for alle rommene i hjemmet ditt. Verdi kr. 1.3oo.
7 DAGER til et ryddigere hjem. En daglig videoe i 7 dager som hjelper deg å kickstarte en indre og ytre rydde prosess. Verdi kr. 1200.
5 MINUTTER MORGEN ØVELSER som vil høyne ditt energinivå.
FACEBOOK SUPPORT - Jeg er her for å hjelpe deg med hjemmet ditt. Du tar bilder og legger ut spørsmål, jeg svarer. Verdi kr. 3.500.
LITT OM MEG  

Jeg er feng shui–ekspert Nina Wolther og min største lidenskap er å skape vakre hjem som også støtter deg i livet. Jeg har gått den lange harde veien og erfart på kroppen hvordan det er å bo i et hjem som ikke støtter meg. 

For 18 år siden satt jeg blakk, nyseparert og vettskremt. Jeg visste ikke hvilken retning livet mitt skulle ta. Jeg visste ikke hva jeg skulle leve av, eneste jeg visste var at jeg måtte endre livet mitt fordi det var uutholdelig sånn som det var. Jeg leide en liten leilighet. Kom over en feng shui bok og ble frelst. Jeg bare måtte lære denne urgamle kinesiske filosofien. 

Jeg ble nærmest besatt av å forstå hvorfor livet mitt hadde feilet så totalt. Alt så jo så bra ut på utsiden. Da jeg dykket inn i FENG SHUI verden så jeg at det var jo ikke alltid at et hus som så bra ut hadde god feng shui. Mitt hus hadde så mange såkalte "feng shui mangler". Jeg hadde en økonomisk suksess der men det var ingen støtte for meg som mor og kvinne, ei heller de feminine verdiene, slik at jeg fikk aldri følelsen av å høre hjemme der. 

Jeg fant min Feng Shui mester fra Hong Kong og fulgte han rundt i verden. Jeg lærte om chiens spennende verden og begynte som fulltids feng shui konsulent. ​​​​​​​Etter å ha gjort hundrevis av feng shui-konsultasjoner i USA, Europa og Asia ser jeg at mange av de samme problemene går igjen. Med bakgrunn fra mine 18 år som fengshui konsulent og lærer på min egen FENG SHUI skole de siste 10 årene hvor jeg tok den klassiske feng shuien til Norge, skapte jeg FENGSHUILIVING online kurs. Et onlinekurs som hjelper deg gjennom område for område av hjemmet ditt. Ikke bare vil du lære hva du skal gjøre, du lærer hvorfor du skal gjøre det. 

De siste årene har jeg hatt mitt hjem på den lille trope øya Sri Lanka, hvor jeg har kort vei til Singapore, Malaysia og Hong Kong hvor jeg reiser for å lære av de store mestrene. Slik at jeg hee tiden får mitt påfyll og kan gi videre kunnskapen til mine kursdeltagere i vesten. 

Min største motivasjon er å se hvordan feng shui hjelper mennesker til et bedre liv. Vi trenger ikke slite og kjempe for å få det bedre. Vi kan ta i bruk energiene som ligger her rett foran nesa vår. Bare vi vet å benytte dem. 

MELD DEG PÅ HER
Er Feng Shui Living for meg?
Det finnes mange meninger om feng shui og mange er også skeptiske til å ta et online kurs. Her har jeg svart på spørsmål jeg ofte får når jeg snakker med folk, så du skal føle deg trygg på at dette virkelig er noe for deg.

Når starter det? Jeg har så mye å gjøre fremover at jeg har ikke tid akkurat nå.
 Vi starter webinarene i september 2020, hvor jeg følger deg opp, modul for modul, rom for rom. Hvis du føler du at livet er for fullt allerede, eller at du skal på helgetur, har ferie, jentetur, kjærsteferie eller har skal starte på en stor jobb – så minner jeg deg på at du har tilgang til kurset et helt år. Min erfaring er at det blir ikke bedre hvis vi ikke tar et tak og skaper endringer. Det som skal til er kanskje et kurs som hjelper deg å strukturere hjemmet og livet ditt så du kan ta deg pauser og få påfyll innimellom til det du liker å gjøre.  Kurset kan du ta akkurat når det passer deg, i ditt eget tempo. Hele kursmateriellet er tilgjengelig for deg et helt år. Legg det opp etter din egen kalender.  

”Hva om jeg er opptatt og mister ukas gruppecoaching, mister jeg en del av kurset da?”
En dag i uken har vi gruppecoaching. Du sender meg spørsmål og bilder på forhånd. Kan du ikke være med "live" får du opptaket tilsend på epost så du kan se opptaket i etterkant lytte til svarene når du har tid. Fordelen med online kurs er at det er fleksibelt.

“Dette er virkelig noe for meg men jeg har tenkt til å flytte, er det ikke bedre å vente til jeg er på plass i det huset jeg skal bo i?"
The law of attraction” gjelder like mye her som i resten av livet. Fiks det hjemmet du har, en viktig læring er å se hvordan du kan gjøre det beste ut av der du er akkurat nå. Da vil du tiltrekke deg et bedre hjem neste gang. Lær å strukturere hjemmet ditt. Du vil merke at når hjemmet ditt er i orden vil også livet komme på plass. Det henger bare sammen. Tenk om du sakte kan snu gamle vaner? Du vil kjenne på en ny frihet og en ny lykke. Og du vil garantert tiltrekke deg et bedre hjem. Vi har 1440 minutter til rådighet hver dag, uansett om vi er kong Salomon eller Jørgen Hattemaker. Alt handler om prioriteringer. Og kurset – det ligger der tilgjengelig for deg et helt år.

“Hvor mye tid må jeg sette av?” 
Selve kursinnholdet bruker du 2 – 4 timer på i uken. Oppgavene håper jeg at du implementerer i hverdagen så de kommer inn i livet ditt. Det tar tid å bli trygg på energienes verden. Jo mer du linker stoffet du får til hverdagslivet ditt, jo bedre forståelse får du og jo bedre blir livet ditt helt enkelt. Vi har nå et nettverk hvor du deler dine erfaringer og treffer andre som er på samme reise som deg. Kanskje finner du nye venner? Jo mere du legger inn selv, jo mere får du ut av det.

”Kan virkelig feng shui, utviklet i Kina for mange tusen år siden, funke i min vestlige stressede hverdag?” 
Vi jobber med universelle prinsipper som virker på hele kloden. Uansett hvor du befinner deg står sola opp i øst og morgenen har en helt annen energi enn ettermiddagen. Det er en rytme i naturen. Når vi forstår denne rytmen kan vi tilpsse oss den og få et bedre liv. Vi må leve med det som er her og nå. Vi kan ikke sloss vinteren i Norge men vi kan flytte eller kjøpe bedre klær. Det er feng shui i et nøtteskall. Hvordan tilpasser du det naturen og spiller på lag med den. Kineserne har satt dette i et system for lenge siden. Og naturens lover har ikke forandret seg.

 “Dette ser gøy ut, når er neste kurstart?” 
En gang i året er det kursstart, på nyåret hvert år. Livet mitt tar meg til mange spennende oppgaver slik at dette er et kurs som for tiden kun holdes en gang i året. Det eneste som er – er her og nå. Skal du vente til du er klar skjer det kanskje aldri.  Og kanskje det å ta tak i hjemmet ditt og få en bedre flyt der vil hjelpe deg til å frigi tid så du kan bruke mere tid på det du har lyst til.


"Kan du ikke bare anbefale meg en feng shui bok jeg kan studere?”
Det finne masse litteratur ute på markedet om feng shui. Men feng shui er så komplekst så mange sier de blir deppa når de leser bøker. Livet er ikke svart eller hvitt. Ved å være med på onlinekurset kan jeg guide deg. Å få et perfekt hus er nesten umulig. Ingen er perfekte, heller ikke husene. men jeg kan hjelpe deg å få det bedre. Da må en del av disse rådene fra bøkene justeres. Dette kurset er utviklet ut fra min erfaring med energi-arbeid gjennom mange år. Jeg har studert med både vestlige og østlige lærere og jobbet tett med mine kunder i mange år. Det er det jeg har satt sammen til deg her.

“Skal jeg bruke så mange tusen på så kort tid?” 
Lykke har ingen pris er det mange som hevder. Ved å følge kurset og gjøre de endringene i hjemmet som kreves vil du oppleve flyt av energi, glede og indre ro og dermed kunne skape det lykkelige hjemmet du ønsker deg. Du har kurset tilgjengelig i et helt år sånn at du kan ta det i ditt eget tempo og virkelig ta deg tid til å integrere all den nye kunnskapen. Du kan delta i de ukentlige webinarene, som går under kursperiodene, hele året. Den daglige kontakten i facebookgruppen gir masse inspirasjon og motivasjon og et flott samhold.


”Hvis tankens kraft er så stor hvorfor trenger jeg feng shui da?” 
Se det i øyene, du kan ikke stoppe en tsunami med tankene. Men de ville dyrene her hvor jeg bor på Sri Lanka, elefantene, leopardene og villsvinene ble ikke tatt av tsunamien i 2004. De kunne føle at noe var i ferd med og skje og søkte ly i høyden. Den egenskapen har også vi, bare vi lærer å lytte til signalene naturen sender oss. Feng shui handler om å spille på LAG med naturens krefter. Ved å kjenne chi kraften, vil det hjelpe deg, ikke bare å få en god energiflyt i hjemmet ditt, men også en god energiflyt i livet.

"Kan man lære feng shui på nettet? Jeg trodde det var noe man måtte lære av en kinesisk mester?
Feng shui living onlinekurs lærer deg grunnprinsipppene til feng shui og du får hjelp til å jobbe gjennom hjemmet ditt rom for rom. Det du lærer kan du selvfølgelig også bruke for å hjelpe venner, famile og kjente.

​​​​​​​Tidligere hadde jeg en profesjonell utdannelse, hvor jeg jobbet med mine elever i to år i klasserommet. Feng shui living online kurs er ingen profesjonell utdannelse, men den gir deg et godt grunnlag å bygge videre på. Den store forskjellen å kjøpe en bok, å gjøre det selv, kontra å være med på et nettkurs er jo at jeg er der for deg og hjelper deg gjennom alle prinsippene steg for steg. Hvert hus har sin unike energi, og jeg hjelper deg  ikke bare til å skape det hjemmet som løfter deg, men også lære deg å bli kjent med chiens magiske verden og forstå hvordan chien kan løfte deg i livet ditt. 

Hvordan foregår feng shui living onlinekurs? 

FENG SHUI LIVING er et fleksibelt og interaktivt web-basert kurs. Du kan jobbe helt i ditt eget tempo, akkurat når det passer deg. Kurssidene har du tilgang til et helt år. Du kan se læringsvideoene så mange ganger du ønsker. Hver fredag legger jeg ut ukens kursmodul. Den kommer til helgen fordi helgen er da mange av oss har tid til å se på modulene i fred og ro. Dette er et fleksibelt kurs.

En dag i uken har vi gruppecoaching. Dette er en spørsmål og svar seanse (Q&A) hvor du kan spørre om ukens kursmodul. Du kan sende meg bilder av hjemmet ditt utfra uken modul og jeg gir deg konkrete forslag til utbedring. Q&A tas opp og sendes til deg på epost slik at du får læringene med deg, også de gangene du ikke kan være med. 

Her er planen for når de forskjellige kursmodulene blir lagt ut:
 JANUAR
Webinarene starter for fullt i september 2020, men hvis du vil ha tilgang nå, kan du melde deg på, å bruke tid på Feng Shui er GULL. Det trenger å integreres, ikke bare i hjemmet ditt men i livet ditt.

Dette er ikke teoretiske prinsipper, men gammel visdom som jeg setter inn i hjemmet ditt på en praktisk måte slik at du kan løfte energien i i hver lille krok av hjemmet ditt. 

MELD DEG PÅ HER
Hva koster feng shui living?

FENGSHUILIVING onlinekurs har 6 MODULER
MODUL 1: ALT OM FENG SHUI
MODUL 2: ALT OM CHI
MODUL 3: ALT OM FORMER OG FORSKOLEN
MODUL 4: ALT OM DE FORSKJELLIGE RETNINGENE I HJEMMET DITT
MODUL 5: ALT OM FARGER OG FENG SHUI
MODUL 6: FENG SHUI ROM FOR ROM I HJEMMET DITT

I tillegg får du en rekke BONUSER:

#MAGISK FARGEKALKULATOR en webaplikasjon jeg har laget spesielt for fengshuionline. Du kan enkelt finne den BESTE FARGEN til alle rommene i din bolig. Farger er energi. Er det ubalanse i et rom kan det å bruke riktig farge gjøre mirakler for rommet. Du bare kjenner det. Rommet blir transformert.

#7 DAGER til et ryddigere hjem. En daglig videoe i 7 dager som hjelper deg å kickstarte en indre og ytre rydddeprosess.

#TRE TYPER INTUISJON og hvordan lære seg til å stole på intuisjonen.

#5 MINUTTER MORGEN ØVELSER som vil høyne ditt energinivå.

#FENG SHUI SJEKKLISTER for alle rommene i hjemmet ditt.

Alt dette får du for kun kr. 7.441,- (når hele kurset betales i forkant.)   

Du kan dele opp betalingen over 3, 6 eller 9 måneder. 

Pengene tilbake garanti!
 
Jeg er her for å hjelpe deg med hjemmet ditt og er så sikker på at dette systemet fungerer at jeg gir deg 14 dager pengene tilbake garanti. Hvis kurset ikke oppfyller dine forventninger, send meg en epost innen 14 dager og jeg gir deg gladelig pengene tilbake.
MELD DEG PÅ HER
[bot_catcher]